Моят зелен матрак: Преглед на марката

Моят зелен матрак: Преглед на марката

Включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Ето нашия процес.

Моят зелен матрак е компания, специализирана в органични матраци. Органичните матраци са различни от другите матраци поради материалите и процеса на производство.

Според потребителските доклади матраците трябва да съдържат 95% органични материали, за да бъдат сертифицирани органични и производственият процес не може да използва потенциално вредни химикали.

Хората с опасения относно въздействието върху околната среда на производството на матраци могат да обмислят закупуването на тези матраци. Привържениците също така предполагат, че са подходящи за хора с алергии или чувствителна кожа.

Тази статия обсъжда по -подробно марката My Green Matress, изследвайки обхвата им на матраци и потенциалните предимства на органичните матраци.

Преглед на марката и репутация

Моят основател на зеления матрак Тим Мастърс основава компанията, след като произведе матрак за дъщеря си Емили, която имаше проблеми със съня поради алергии към Екзема и околната среда. За да помогне за подобряването на съня си, Тим изработи изцяло натурален матрак.

Днес моят зелен матрак прави шест типа матраци, както и топери, протектори и легло на платформа, в сертифицираната им биологична фабрика в Илинойс , САЩ.

Компанията използва екологични методи за производство на своите матраци. Въпреки че няма научни или правителствени насоки за създаване на екологични матраци, много организации предоставят сертификати с задълбочени тестове и разпоредби.

Асоциацията за органична търговия заявява, че матраците трябва да отговарят на определени стандарти или разпоредби за постигане на органично сертифициране.

Например, моят зелен матрак е сертифициран органичен под глобалния стандарт за органичен текстил (GOTS) и глобалния стандарт за органичен латекс (GOLs).

Сертифицирането на GOTS е сред най -строгите, което изисква 95% от материалите за матраци да бъдат органични. GOLS приема същите стандарти специално за латексни продукти. И двете сертификати също забраняват използването на потенциално вредни химикали или вещества по време на производствения процес.

Освен това, цялата гама от матраци на компанията е сертифицирана Greenguard Gold. Това означава, че те отговарят на строгите стандарти за химикали и емисии, за да определят дали са безопасни за училища и здравни заведения.

Изброени продукти

В момента моят зелен матрак разполага с шест матрака за закупуване.

Моля, обърнете внимание, че писателят на тази статия не е опитал тези продукти. Цялата информация за продукта е чисто базирана на изследвания.

Матрак на яслите на Емили

Проектиран да пасва на стандартни детски колички, този матрак за пестелии се отличава с гъвкави вътрешни пружини и поддържащ слой от кокосови влакна и устойчиво- снабден латекс. Покритието на матрака се състои от органичен памук и вълна, което свежда до минимум излагането на бебето на опасни химикали, използвани в материалите за пламък-ретардиране.

Матракът от яслите на Емили е достъпен за закупуване тук.

kiwi Матрак

Популярен избор за отглеждане на деца, този матрак се предлага в множество размери, включително California King, с петна или едностранни опции.

Моят зелен матрак казват, че те произвеждат този модел от джобни намотки в Innersprings, Dunlop LaTex, органична вълна и органичен памук, които се държат заедно чрез туфиране без лепила. Компанията твърди, че 8-инчовите пружини осигуряват поддръжка от край до край и намален трансфер на движение.

Матракът Kiwi е достъпен за закупуване тук.

матрак за двуетажно легло Kiwi

Тази версия на матрака Kiwi се адаптира да пасва на повечето двуетажни легла. Подобно е на стандартното легло Kiwi, но разполага с по -къса пружинна система, за да съответства на изискването за височина на повечето двуетажни легла.

Матракът с двуетажно легло Kiwi е достъпен за закупуване тук.

чист Ехо матрак

Това е хибриден матрак без латекс и латекс, което го прави подходящ за хора с латексни алергии. Той съдържа джобни вътрешни съдове и комфортен слой памучен ватинг.

Моят зелен матрак бележка Това е твърд матрак, препоръчан за спални или стомашни траверси.

Матракът Pure Echo е достъпен за закупуване тук.

Надежда латекс матрак

Този единствен матрак без пружини има височина 8 инча. Разполага с три слоя латекс, вариращи от твърда до мека, с ватиран покривен слой памук и вълна.

Моят зелен матрак предполага устойчивото латекс, промотира хладно сън и е естествено устойчив на акари, плесен и плесен. Компанията също така отбелязва, че тя може да е подходяща за хора от всички възрасти и позиции за сън.

Матракът на латекс на надеждата е достъпен за закупуване тук.

Матрак за естествен бяг

Моят зелен матрак заявява, че този матрак е най -луксозният им в обхвата им. Според онлайн описанието, матракът за естествено бягство е със среднофирмен и подходящ за всички стилове на сън и типове тяло.

Прегледът от 2015 г. предполага, че матракът със среднофирма може да бъде най-добрият вариант за оптимално качество на съня, комфорт и подравняване на гръбначния https://harmoniqhealth.com/ стълб.

Естественото бягство разполага с слой от джобни намотки в вътрешни съдове , която осигурява подкрепа за сън обратно и странична. Има 3-инчово покритие на латекс Dunlop, за което компанията твърди, че подобрява комфорта и хладния въздушен поток. Продуктът се предлага и с 20-годишна гаранция.

Матракът за естествено бягство е достъпен за закупуване тук.

Алтернативи

В допълнение към моя зелен матрак, Има и други производители на матраци, които произвеждат органични матраци.

Щракнете тук, за да научите повече за органичните матраци.

Освен органични, има няколко фактора, които хората могат да пожелаят да вземат предвид при закупуването на нов нов матрак. Докато органичните матраци имат своите предимства, други видове матраци също могат да бъдат екологични, нетоксични и подходящи за тези с алергии.

Съставихме списъци с диапазони на матраци според следните фактори:

Резюме

Моят зелен матрак предлага различни органични матраци, които отговарят на сертификатите за GOTS и GOLS, което означава, че поне 95% от техните материали са органични.

Човек може да закупи An An An An An An An An An An An An An An An An An An An An An An An An An An An An An An An An AN Органичен матрак, тъй като може да помогне за намаляване на въздействието им върху околната среда, като в същото време минимизира излагането им на вредни химикали и съединения поради производствения процес.

  • Разстройства на съня/съня/безсъние

Медицински News Today има строги насоки за снабдяване и черпи само от рецензирани проучвания, академични изследователски институции и медицински списания и асоциации. Избягваме да използваме висши референции. Ние свързваме първични източници – включително проучвания, научни справки и статистика – във всяка статия, както и ги изброяваме в раздела за ресурси в долната част на нашите статии. Можете да научите повече за това как гарантираме, че съдържанието ни е точно и актуално, като прочетете нашата редакторска политика.

Contents

Related Posts

Share It

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin